Anak kurang tidur

Hi ibu2. Saya baru bersalin anak pertama. Harini dah masuk hari ke 24. Baby saya makin lama makin kurang tidur. Contoh semalam pukul 1030pm bangun, pukul 10am harini baru dia tidur. Perut dia tak kembung tak keras, pampers pun sentiasa tukar setiap kali popo kencing semua. Susu cap gantung susu botol semua bagi. Tak menangis cuma nak berdukung berayun je. Normal tak? Saya risau ada sakit lain yg saya taktau. 1st time jaga baby budak kecik sbb sy bongsu and tak pernah jaga main dgn anak2 buah. Saya blur.

2 Các câu trả lời

Baby saya pun sama. Risau sangat kadang 😭😭

2y trước

Alhamdulillah anak saya dah okay. Sy rasa tu fasa dia nak berubah bulan. Sekarang dia byk berjaga siang, byk tdo malam. Kene hari2 gtau dia malam kene tdo, siang main.