Kurang tidur siang baby 3bulan

Mlm dia tidur okje sprti biasa kul 9 hingga sok pagi kul 9 jaga,dia akan bangun susu dan tidur blik, kiranya mlm ni ok senang xjdi masalah,cuma siang tidur sat2 je xsmpai setengah jam dh jaga,dan tgok cara dia mcm nk eksplore,menyembang lpstu tgok sana sini,dia nk ajak main dgn dia,xpa ke?risau xckup tidur

2 Các câu trả lời

mcm ank sy 3 bln 7 hari dy dri 2 bln lg kurg tido and xnk tido. kalau mlm mmg lama dy tido. tp kalau dy mengantuk siang mmg dy meragam teruk smpai sy pun pening tgk dia. 😹😹tp ank sy pg lps mndi wjib tido kjp. lpstu lps asr tido kejap . dy tido xlama pun kdg2 xsmpai stgh jam tp hri2 nk ajk main sembang kdg2 rse nk bwk balik kg je😹😹😹😹. sy ni bknlah jenis ske brsembang sgt. tp nk xnk kene jgk brckp dgn dia kalau x nnti dy lmbt brckp ..

normal je tu. 3m dh mula nak explore. boleh beli kn mainan dia. utk sensory tgn kaki semua.