?

Hi ibu2, pernah tak sesiapa ada pengalaman mcm saya? Sy 18week skrg. Tadi scan biasa punya baby bukak kaki. Tapi jantina doc sendiri pun tak confirm. Tak nmpk mcm boy sbb tak nmpk telur. Nak kata girl tak nmpk bunga. Scan biasa blur2 ?

1 Trả lời

ms ank first scan jntina tak sure jugak ms 20w..doktor siap kata mungkin lelaki atau mungkin perempuan sbb tak jelas..scan ms admit kt hospital baru jelas jantina nmpk sngt 👦..

5y trước

Sbb first baby scan terus nmpk boy😂 yg ni doc tak sure so nak kena scan lain tunggu besar sikit 😁