Confirm dah ni ?? Korang nmpk girl ke Boy ..

Doc ckp jantina girl .. sekarang usia 7 bulan lebih dh nk masuk 8 bulan .. baru nmpk jantina .. dulu usia 5 bulan doc cakap tak nampak lagi sbb masih kecik .. Jd skrng ni klw nmpk, confirm dah ke baby girl ? Sbb kawan sy dulu scan masa 5 bulan Boy ... Sekali keluar girl pula .. ni kan pula saya tak nmpk waktu 5 bulan n skrng baru nmpk😅sy risau akan kecewa la nnti dh beli brg2 girl sekali keluar boy ..#seriusnanya #firstbaby

Confirm dah ni ?? Korang nmpk girl ke Boy ..
4 Các câu trả lời

Dalam gmbr x jelas sgt, tp klu betul la apa yg saya nmpk mcm baby girl. Xpyh susah hati nak fkir beli brg2 ikut gender klu x brpa yakin awk. Sy yg dah confirm boy msa scan (baby kangkang tayang pistol) pun sy lebih suka beli barang baby semua warna unisex je. Nt bila dah lahir confirm gender baby bru beli skit2 ikut boy/girl..

Beli baju unisex bole pakai , selamat 🤭🤭 mcm saya awal2 scan doc ckp nampak mcm boy , 4 kali g scan , scan last masa 32 weeks mggu lps pun doc ckp cm tu so nak selamat saya beli baju unisex . Nt dh beranak baru beli baju boy atau girl .

Mse wktu sis scan nmpk mcm ni. Tiga line/burger confirm girl. Sbb yg ni gmbr scan x jelas. Baby sy jnis show off gender. Wktu scan scnd time pun asyik terkangkang je. 🤣

takpe je sis.beli je kaler pink pin pink laahh.hehehhe