Assalamualaikum

Hi ibu2.. Nk tnya tgh hamil boleh makan kupang tak? Sy baru 9week.. Minta share ilmu tq ☺️#firstmom

2 Các câu trả lời

tgok orang gak sis. kalau nak try makan sikit dulu. mcm saya terus mcm keracunan lepas makan kupang. sampai masuk hospital dah lah masa tu pregnant baru 10 minggu. risau sangat nasib takde pape

2y trước

Itula risau plk.. Dah makan baru trfikir nak tanya n baca.. Ada yg kata racun untk ibu hamil.. Ada yg kata sesuai untk sapa yg hb low pening yg mana satu btul 😩 minta2 tkda apa la.. Tq ya 🥰

Saya pernah makan shellout keesokkannya cirit birit 🥲