Kulit kering dan menggelupas

Ibu2, mintak tolong beri pandangan..kandungan sy hampir masuk 4bulan, kulit ni jadi makin kering dan menggelupas..kadang2 jadi macam bersisik kulit kering tu...dah sapu moisturiser tapi xde apa2 effect..ada yang pernah mengalami kulit menggelupas macam ni? Sebelum pregnant kulit tak pernah jadi seteruk ni..rasanya dah minum air secukupnya ?

Kulit kering dan menggelupas
39 Các câu trả lời

Cuba sis minum susu.. Sy pun kadang rasa kulit kering jgk sblm ni.. Tpi slpas duk mnum air susu. Rse mcm kurang kulit kering.. Air masak mnum secukupnya..