Kulit muka jadi kering dan menggelupas ?

Salam mommy semua, normal ke skin jadi kering dan menggelupas ? Sebelum pregnant takde pula macamni. Sy perasan sejak awal pregnant sekarang 2nd trimester makin menjadi pula menggelupas celah2 hidung tepi mulut dan bawah mulut. Sy pakai pencuci muka wardah je. Mommy2 ada idea k? Utk kurangkan kesan2 dan rasa gatal & pedih n ##pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

Wsalam ... saya rasa normal ade dengar jugak newmom kulit kering...tp saya jadi kering kt kaki & lutut ..hehe..sy pkai Palmer's cocoa butter. klo kt muka , sy pakai eucerin hyaluron filler., toner, krim day & night.