Stress semasa mengandung

hi ibu2... minta maaf terpaksa meluah di sini.. sekarang tengah mengandung 37mngu 3hari... sya rasa sangat stress dengan keadaan sekarang ne.. suami cuti tanpa gaji disebabkan PKP ne... sya pula mau berniaga pun rasa tidak larat... sebelum ni ada buat pinjamam AIM , dan akan sambung membayar minggu depan ne... so,rasa sangat stress.. ada tak ibu2 yg melalui keadaan yg sama dgn yg sya alami skg ne? boleh tak kongsi cara tuk kurangkan stress...😔

2 Các câu trả lời

financial problems sememangnye mndtgkn stress sis.especially bila u ada byk hutang.susah mcmna pun kena cari jln selesaikn mslh tu.sy n hubby penah alami financial krisis yg sgt2 teruk.smpai hubby pencen nnt baru abis byr personal loan.hubby sy dulu ms muda boros n pakai kredit kad.so hutang mmg byk giler.hubby byk silap ms awl2 kawin dulu.tp tulah bljr dr kesilapan.semoga sis n suami pun brjaya keluar dr krisis ni.

Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga Allah murahkan rezeki mommy dan keluarga. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers