mitten n booties

ibu2 last pakai mitten,booties dan barut sampai baby usia berapa ye?

23 Các câu trả lời

barut sy pakai sbulan je ...mitten shingga 2bulan tp skrg ank sbulan 12hari sy hnya pkaikan bila sejuk mcm mlm dan hujan.. booties still pkai ntah smpai bila 😂

ikut kepada ibu. anak sulunh, 3 benda ni pakai smpai sebulan lebih je. anak kedua 😂😂😂😂 muka bercalor je keja. barut maleh nak bagi pakai dah wkwkwwkk

Sya pkaikan barut dia smpai smpai 3 bulan , booties n mitten smpai 4 bulan mcam tu , my baby suka garu muka smpai calar2 thats why saya pakaikn smpai 4 bulan

Tgok dari ibu2 lah macam saya sarung tgan tu pkai sampai saya berani nk ketip kan kuku dia.. Lah.. Barut selagi dia muat.. Selagi saya rajin lah..

Anak mcm xberapa pakai sis. Depends pada budak nya kot. Barut pon sampai mcm 3 bulan mcm tu. Mitten booties mmg xberapa

Mitten dgn booties xpernah bg pakai. Dr lahir sy terus potong kuku dia. Barut sy bg pakai sampai habis pantang.

sarung tgn lame ckit pki sbb takut die keruk muke😅 tp sarung kaki x lame tp ganti dgn selimut

Baby saya pakai benda tu semua sampai 2 bulan je, lepas tu dah stop unless waktu sejuk.

Sy pakaikan mitten botties sampai habis pantang jer sis untuk galakkan motor halus nya

ank sy pakai sebulan je😅