kpla ank dh pusing ke bawah

Ibu² klu kpla ank dh pusing ke bawah..ibu² akan rasa mcm mna ya klu bby dh msuk laluan..sbb hari doktr scan 28w ckp kpla masih ke atas lagi..tapi skrg saya dh 31w4hari,blom thu lgi kpla ank masih atas atu dh ke bawah..27.9 ni dktr scan blik..tapi saya 31w4hari masih normal lgi kn klu kpla bby blom ke bawah..🤔🤔

3 Các câu trả lời

36 week bru misi or doc cek kepala bby dh msuk laluan ke blm,kalu msih tahap awl bby boleh berpusing2 lg... hihi doakan sy 26/9 due date..x sbar nk jumpa org baru.. first bby😘

2y trước

amen ...semoga dipermudahkn segalanya🥰

Bby blh pusing smpai 36w.

36w nnt nurse akn tgok lg