baring mengiring

hi ibu2, kenapa ya bila kita baring mengiring kiri atau kanan nanti terasa macam baby tu menguik. macam menendang2 perut kita dari tepi seolah2 dia tersepit 😂 kadang2 saya rasa serbasalah nak mengiring sebab takut baby terpenyek. takpe ke kalau kita mengiring bila baby kerap2 tolak perut kita? dia tersepit ke eh. kadang rasa macam terhibur dengan gelagat dia. 😂 tapi ada rasa risau jugak. normal ke eh. #bantujawab #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund

2 Các câu trả lời

haha sy pn sama..bila baring miring kiri/kanan rsa sngat tepi pinggang dia gerak..takut jg klu kita terhimpit lengan/kaki dia masa tu.😂😂

6mo trước

itulah, kadang rasa dia tendang tulang rusuk tu rasa sakit and ngilu sangat 😭😂

ya awak. baby memang akan active kalau mengiring. takde apa pun tu.