Jangan banding susu mana lagi bagus. Susu yang bagus ialah susu yang mengenyangkan baby

Ibu2 jangan down kalau tak boleh breastfeeding baby anda. Bagi anak susu formula bukan satu kesalahan. Jangan stress dan sedih. Anak sihat ialah keutamaan kita. Bagi yang berjaya breastfeeding, tahniah! Teruskan usaha anda. Jangan stress sebab kita sedang menyampaikan segalanya kepada baby kita termasuk hormon yang baik, jaga makan sbab kita sedang memberi dia nutrien. Marilah kita menjadi ibu yang gembira ♥️

4 Các câu trả lời

Happy mother , happy kids ❣️

Ya sis 💜

True 💯

yaaa