ubatan dan vitamin

ibu² boleh sarankan ubat²an dan vitamin apa yang sesuai untuk ibu hamil 5bulan??

2 Các câu trả lời

Sy mkn vitamin yg kk bagi. Zincofer bersama segelas air pati delima tnpa gula jenama fars. Selain tu mkn omega 3 fish oil. Dan amalkan susu kurma farm fresh tu je so far. InsyaAllah kandungan 7bulan bru start mkn neurogain utk prkmbangan otak baby. Selain tu mknn berkhasiat lain sayur dan buah. Mknn seimbang

Vitamin sy lebih prefer buahan dan sayuran segar, mknn sunnah. Klo nk jenis ubatan tu iberet, ganilia or maltofer if ubat kk sis ada alahan.. But BIG no utk yg viral sbb boleh effect baby dlm kandungan.. Kena refer doktor xyakin