Vitamin c Boleh tahu tak brand vitamin C yang sesuai untuk ibu hamil & bakal berpantang? #ingintahu

Boleh tahu tak brand vitamin C yang sesuai untuk ibu hamil & bakal berpantang? #ingintahu

1 Trả lời

Pada pandangan saya, Adalah lebih baik awak dapatkan pandangan dr doktor bertauliah sblm awak consume apa-apa ubat / vitamin/ supplement demi keselamatan diri awak & baby dalam kandungan ye 😉 Dr.Amalina ada cakap, cara paling slmt utk dpt vitamin C, adalah dgn mengamalkan diet pemakanan seimbang dan berkhasiat. Kandungan vitamin C dalam 1biji jambu batu, dah cukup dosage vitamin C yg diperlukan oleh orang dewasa 😬