ibu ceazer

IBU2 ada x operat masa melahirkan anak dulu...saya sudah nak masuk 6bulan Klau bersin or batuk ke mesti terasa kat perut adakan benda tu normal...Klau angkat benda berat badan mula jadi berdebar...adakah ibu yg merasa sama MCM saya....tapi Alhamdulilah luka luaq semua dah sembuh...maybeb dalam belum sembuh....

1 Trả lời

Normal sis..ad org ank da 3 4 tahun pun msih terasa lgi pedih2 at perut..ibu czer xdgalakkan buat kje berat,angkat brg2 berat..sebb luke dlaman kite xnmpk elok ke tidak..luke luar memg cntik je kering tpi dlaman kite xtaw..mcm sya czer jgak,klau terlebih buat kje mule lar skit pinggang..cth mcm mop lntai n cuci toilet..memg sya jrg buat,suami yg bntu bersihkan umah..