Garisan kepala bayi

Ibu2 ada x hadapi macam ni normal ke? Bahagian kiri kanan kepala dia mcm ni ? Anak sya lahir normal susu tidur smua ok jg cuma risau bab ni je#firstmom #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Garisan kepala bayi
14 Các câu trả lời

anak saya pun mase lahir sama mcm tu, risau jugak.. then sy tanye dokter, dokter kate tu takde ape normal jee sebab masih lembut dan belom rapat tempurung kepala nye, skrg dah 5 bulan alhamdulillah okay jee dah cantik mcm biasa

Sama mcm baby saya, tapi saya czer. Kami ada refer doktor, and doktor bagitau ini normal sbb tengkorak baby belum fully bercantum. Dont worry lama² hilang garisan tu 🥰

sme.. mgkin sbb tgkorak kepala bayi msih lembut & blum mngeras lg.. klu ade pape yg x normal mest nurse da tegur mse ukur lilit kepala bayi mse checkup kn..

Kiri kanan ke? Org2 tua zaman dulu kata tengkorak tak bercantum lagi sebab tu bahagian atas dekat ubun2 macam boleh rasa gap. Org zaman duluuuu

Keras ke lembut sis? Ank sy ada masa lahir sbb dia prem, nmpk bentuk tengkorak kepala, lama2 dia berisi hilang

anak sya pon ada berlekok... effect dri beranak normal tu. nnti lama lama dia akan okay balik

Rasa mcm urat je tu. Even org besar pun ada timbul urat mcm tu. Nanti checkup cuba tanya doc.

Normal , ank saya 1m10d pn mcm tu.... majoriti cmtu klo brnk normal ...

saya dkt blkng tpi nmpk mcm potong rmbut punya grsn😆

Normal. Anak saya yg 1st dulu pun mcmni jugak😇