Minum Air Kelapa

Hi ibu smua, boleh ke minum air kelapa sehari sekali? sbb ramai advice minum air kelapa sbb bgus utk immune system. sya baca pun air kelapa ni bagus. Tp tgok mcm ramai jugak yg ckap jangn minum kcuali kalau dah trmester 3. Mana satu ni? 🥲 sya baru 5 bulan

23 Các câu trả lời

sy x boleh minum air kelapa. masa minggu ke 13 sy minum sikit je x sampai segelas. malam tu perut jd cramp.. sakit sangat. nasib baik x jadi apa2. lepas tu tobat x minum da