Minum air kelapa

Assalamualaikum & selamat malam . nak tanya minggu ke bape baru bole minum air kelapa ? sbb skrang sya dah masuk 27minggu

12 Các câu trả lời

Sy minum air kelapa dari awal pregnant.. Anak 1st lahir kulit sangat bersih dan putih. Kalau ikotkan mak ayah dia..kulit hitam2 manis. Hehhe

Saya start minum dari awal pregnant sampai la sblm bersalin.. Alhamdulillah.. tkda apa.. org kata air kelapa elok utk energy booster 😇

sy minum dari awal pregnant sis, sbb doc cakap air kelapa tak tajam. cuma kalau boleh minum yg tak tambah gula. air tebu yg tak boleh minum.

Saya minum dari awal. Seminggu 1 @ 2 kali. Ikhtiar untuk kurgkan keputihan masa tu. Alhamdulillah takde pape

5y trước

Tak boleh hilang sepenuhnya tp boleh kurgkan.. Boleh cuba dear. Beli yg pure punya. Belah kat kedai buah tu terus minum.

Wslm.. Digalakkan minum utk last trimester.. Tp sy, awal trimester dh minum sbb trliur.. Alhamdulillah xd pape.

5y trước

yeke , tuh laa kekadang terliur tngok . tapi tak berani . hehe nih baru nak minum

Sy start minum ms trimister kedua...tp dlm seminggu just 2 kali ja...hehehe...

Boleh minum dah tu, sy masa pregnant pun selalu minum air kelapa.

Sy tiap ptng mnum air klapa .. Sjuk prut ..

Sy minum je dari awl.

Mnum je ..ok jg tu...