Minum Air Kelapa

Hi ibu smua, boleh ke minum air kelapa sehari sekali? sbb ramai advice minum air kelapa sbb bgus utk immune system. sya baca pun air kelapa ni bagus. Tp tgok mcm ramai jugak yg ckap jangn minum kcuali kalau dah trmester 3. Mana satu ni? 🥲 sya baru 5 bulan

23 Các câu trả lời

atas orang jugaa kut , saya Kalo pregnant Dr awal ke akhir minum air Kelapa selalu . 4orang anak Allahamdulillah tak ada ape² . atas perut juga kut kan ...

sye mnum xde ape pn...sye mnum mse 2bulan byk la juga tp kelapa pandan sbb blk kg...janji xletak gula je...sye mang mnum air kelapa ori mcm tu je lg sdap..

boleh jak minum air kepala sebenarnya...tapi lebih sesuai minum bila dah masuk trimester 3...Banyak kelebihan Dan kebaikan nya😊

Saya first trimester tak berani nak minum. Masa kandungan dah 5 bulan lebih saya dah start minum. Alhamdulillah takde apa. Depends pada body jugak.

Ikut badan rasanya awakk. Awal pregnant sy bantai je minum sebab teringin. Alhamdulillah tak ada apa tapi jangan banyak banyak.

di tt dr2 kata keguguran sbb minum air kelapa tu tiada. baca komen pula, ada ja yang minum dari awal kehamilan

saya pn baru 5bulan..dok berasa nk minum juga air kelapa to..terliur😅but kena tgu 7bulan ke atas baru bolh

saye start 2bulan dh minum air kelapa tpi tkde lh kerap sgt minum masok 5 bulan seminggu 2x minum air kelapa

tahla. sy minum saja mcm biasa. tp no ice no sugar..minum yg fresh punya. xde apa2 masalah pregnancy.

stakat ni, alhamdulillah, baby sihat. slalu jgak minum air kelapa sbb dpt kurangkan kputihan.