Mana satu fasa paling susah anda ibu?

Hi ibu semua👋🥰 Jom kongsikan pengalaman mommies semua😍 Antara 4 fasa di bawah, mana satu yang ibu rasa paling susah👉👈 Rasa paling hmmm, mana satu ya?😟 Jom kongsikan di bawah 👇

Mana satu fasa paling susah anda ibu?
293 Các câu trả lời

semua susah tapi tetap lalui dengan enjoy 👍👍 pengalaman paling berharga

semuanya..sbb pengalaman berbeza dan jd ibu bapa pd new baby bkn lah mudah

takut masa nk bersalin tetapi akhirnya saya ambil keputusan utk bt creze

tak susah mana pun semuanya , yg susah nya menahan contraction tu 😆

ABCD di setiap proses. Bila dah besar lega ii 😊😂

A.. mengandung. sbb tak suka sangat2 morning sickness.

A- Mengandung 😅 part alahan tu dan tidur mlm payah

C..sebab kurang susu badan..baby asyik mengamuk jer

D kot..my b sbb BBY siang tido Malam brjaga...😁

for me xdela sush mana kalau kena caranya. hehe