Buaian Elektric

hi ibu semua.. sy terfikir untuk membeli buaian elektric untuk baby saya.. tapi takut pula selepas mendengar berita bayi 10 bulan terbakar di dalam buaian elektric. saya binggung adakah masih mahu membeli ke tidak. ada tak ibu2 di sini yang guna?

1 Trả lời

Lebih baik jgn guna sis klu takut.. sbb bende2 letrik ni bahaya klu tk pantau.. lg2 da dngr kes mcm2.. baik hayun anak pki tngn sendiri je.. selamat n kita pon tk risau sis.. semoga dipermudhkn urusnnya