Baby 4 minggu meragam tak suka dibedung, tapi kalau tak bedung, tido tak lena.

Hi ibu semua, ada cara tak nak buat baby tak meragam time tido mlm, saya tak dapat tido mlm sbb bby meragam. Bila dibedung, bby tak suka, tapi klau tak bedung tidonya xlena 😭 dah 2 minggu tak dpt tido 😭😭😭😭

14 Các câu trả lời

anak sye dlu ske tdo atas bdn.. ble da btol2 lena bru letak tilam dlm keadaan mengiring, apit bantal kiri kanan..

1y trước

Samaa dengan saya. Anak saya tak bedung.

Bedung pinggang ke bawah pun baby tak selesa ke?

1y trước

Kalau keluarkan tgn, bby tido, tapi kejap, ada la dlm 30 minit mcm tu..

pakai buai

masuk buai