bercerai susu

Ibu sekalian anak umur berapa bercerai susu badan?ada petua tak

8 Các câu trả lời

Sy xde pengalaman lg sbb ngh pregnant ank first ni hihi..tp ikut pengalaman mse sy kecik sy isap susu bdn mak smpai drjah satu makcik2 sume mrh sy cubit2 pipi sbb nk sruh brenti isap susu bdn🤣🤣🤣

5y trước

Haha..yg ni nakal

Saya 2thn 2bln..mil pksa...sedih xley kate..dua² dmm..mcm² cara buat..inai..sapu myak angin..sapu bwg putih pon slumber hisap..last² sapu sirap..terus dye kate yekkk..nenen mama bdrah🤭🤭

2years keatas Caranya ajar dia hisap botol susu kalau dia nak dada juga bagitau dia adik dah besar heheh try la gaya² juga si comel tu😉

5y trước

Hehehhe

2y+ jugak..susah sikit sbb anak tidur menyusu. Kena pesan hari2

5y trước

Yeke..boleh cuba

2 thun 10 buln.. Ltk asam jawa

Soalan sma juga