Air gula di klinik kk

Hi ibu.. saya nak tanya selalunya kalau minum air gula, bila selalu nya ya? Masuk 5bulan baru minum ke? Ke ada yg awal lagi dr tu? Sbb saya cun 4bulan terus kena suruh minum air gula. Tak awal ke tu? Mohon pendapat ibu2 ye. Maaf saya tak tau sebab sy first baby🙏🏻

2 Các câu trả lời

sye lps bukak buku pink nurse suruh mnum air gula. sbb family history ade kencing manis. kalau mommy berat naik mendadak, bmi x normal + 30y above mmg nurse suruh mnum air gula.