Jangan kecam ye.

Hi ibu. Saya nak tanya but please jangan kecam, jgn cakap sy tak pandai baca.. Over all saya dah baca yes iknow.. But saya nk tnya pandangan korang.. Korang rasa + ke - ehm

Jangan kecam ye.
12 Các câu trả lời

sis cuba pakai upt yg lain....kalau masih juga line samar2 ,insyaallah ada rezeki... Air kencing awal pagi ye..Cuba banyak jenama pn takpe...saya ni jenis macam tu...jenis strip dan cassette.. dua2 saya cuba.....mula2 samar2...bila try banyak kali.. still samar... haa.. lepas lewat seminggu ..makin terang..cubalah... tp kalau belum ada rezeki, jgn putus asa ye... teruskan makan asid folik... saya doakan sis ada rezeki.... 😊😊

4y trước

Sy dah test 2 kali, 2 kali tu dapat samar cm ni.. Yg first tu saya pakai miss tell me, yg sec clear blue.. 2 dua macam tu.. Sis sama macam saya eco punya pun sy cuba heheh. Insya Allah sis. Kalau ada rezeki ni anak no2 hihihi. Terima kasih ye sis 😘😘😘

saya pun pernah pkai yg macam sis ni..dan kputusan nya pun sma..tapi last2 saya period.. mungkin belum rezeki saya untuk dapat baby..tapi klau sis jenis period regular maybe ada peluang sis pregnant ni..macam saya period irregular..sebab tu saya rasa tu cuma hormon saya saja..

4y trước

ya sis..saya doakan sis pun mudahan ada rezeki

sama mcm sy,samar2 cmni jgak...bila guna clear blue digital result not pregnant. hmmm kecewa rasa...cuba awk try clear blue digital pulak..yg tu bole tau terus berapa weeks

4y trước

Kan sy pun nampak samar. . mmg nak try pulak yg digital.. Sy tak tahu lah kalau 2mggu lewat masih awal untuk sy.. Sbb masa anak sulung pun saya dah lewat sebulan baru tahu pregnant 5w.. Takpe sis moga ada rezeki sis ye insyaAllah 😘😘

jujur sy nampak negative sis..xnampak line + ...tp xpe,selagi sis xperiod,ada harapan tu utk pregnant..nanti repeat lg upt test,mudahan2 ada berita gembira utk sis..🤗

4y trước

Baik sis, terima kasih atas pandangan sis ye 😊😊 heheh insyaAllah kalau ada rezeki ni anak no2 saya.. Amin amin 😘

Pakai yg clearblue digital tu..jelas dan terang nnti result. Test guna 1st urine in the morning..utk elak kecewa, test selepas 2 minggu lewat period..

4y trước

Tula sy pun mmg nampak samar.. Tu saja tanya pandangan semua org.. Sbb ada jgk kata negative kan Hehehe. Insya Allah amin mudah mudahan Allah beri sis jugak zuriat ye ❤️

mcm sy cmni la..last skali pi klinik mgesahkan sdiri.. alhamdulillah hamil..skrg da 11minggu

4y trước

Yeke. Alhamdulillah tahniah sis 😘 jaga baby baik2 ye..

nmpak mcm positif . cek lg lepas smggu

4y trước

Terima kasih sis. 😊 Nnti sy repeat cek lagi ye

Nampak samar...ulang lagi sminggu

negative

positif

4y trước

tniah jga baik baik.. rhat bnyak. jgn stres.