Upt negatif

hi korang, Kalau lewat period dua hari...masih awal lagi ke nak check upt? sbb saya dh check still ngative.. Jangan kecam ye.tnye je ,🥰

12 Các câu trả lời

saya lewat sehari check upt positif. doktor ada ckp kalau nak tepat baik ambil waktu pagi. kalau masih negatif tunggu lagi seminggu buat lagi. kadang lambat baru result keluar.

3y trước

baik sis tq yaa

Hi mama. Tak kecam pun. Mungkin mama boleh try 2 minggu lepas period lewat. Bgun awal pagi. Kencing kedua. Klu mampu beli brand "clearblue". Moga ada berita gembira lepas ni..

3y trước

alhamdulillah terima kasih

sy lewat 2 hari period. check upt double line, samar². skg dah 8week..hari ini scan dah ada heart beats💓

3y trước

tq..🥰

Persenyawaan baru nak jadi tu sis, cuba tggu dalam berapa hari lagi lepastu check upt lagi okay❤️🤲🏻

3y trước

baik sis tq yaa

Mcm sy lambat 10 hari baru nampak double line, tu pun samar 😊. Better cek upt lps 14hari

3y trước

baik sis

Sy lewat 5 hari cek upt naik terang double line. Pastu skrg dah 6weeks.

3y trước

Alhamdulillah.. Semoga sihat ibu dan anak hinggalah bersalin

try cek lg 2minggu..bgun pepagi amik kencing yg first

3y trước

baik sis

Sy check lepas period delay 2 hari positive

3y trước

wahh tahniahh

sye lewat 5 hari.... check upt pn -ve😁

3y trước

ohh saya last 03/12.. Smpai skg xde lgi..tp cramp sngugut tu ad..

saya pun sama,sekarang lewat 10 hari dah

3y trước

ya sis,-ve