ingin bertanya boleh ?

Ibu preggy boleh Kee mengurut...tiap malam i akn mintk suben i urutkn kaki?..cause always skit kaki

21 Các câu trả lời

mngandung boleh urut.bhagian perut n pingang cuma usap2 saja.sbb muka bb mengadap pingang kite jd jgn tekan2..sy keje confinement lady slalu ibi hamil amik pakej urut dan scrub bdan...

5y trước

boleh ltak myak jhonsen baby klu xde myk urut..dan pastikan urut badan ni bukan guna myk panas ye...slalu sy urut letak myak olive yg majikan sediakan..

Sy dari sebelum pregnant sampai tengah pregnant sebelum tido mesti kena urut kaki. Hehehehe. Cuma jangan urut bahagian perut jelah. ☺

boleh jer sis..takde masalah..sy mlm2 mesti nak husben urutkan..klu tak esok tak boleh berdiri @ berjalan..sakit seharian byk bergerak

Knp xblh urut prut n blkg.. Sy sllu tiap2 mlm.. Sblm tido sy akn sapu2 miyak dkt prut n suami sapu miyk dkt blkg.. Bru blh tido

bole je sis,avoid u punya perut n pinggang je...sya sllu suh husband atau adik sya urut legs dan shoulder sya...

Boleh je, itu lah activity saya masa pregnant, mintak husband urutkan and sapukan lotion 😆

boleh je..itu bagus lagi l dapat lancarkan peredaran darah supaya tak bengkak

Blh je sis..sy ms preggy dlu hri2 husben urut kaki sblm.tdo...

Boleh jer ibu...mmg lenguh skmo lah time2 preggy nie...huhu

Semua kawasan blh urut tp jgn perut n blkg pinggang ye.