pregnant

Ibu nak tnya.. Sya peod 2.2 masa 23/2 sya test upt masih 1 line.. 16/3 aritu test upt 2 line.. Skrg ni nurse kabo 9w.. Due awal bulan 11 betul ke kiraan tu.. Nurse mcm kira lepas sya peod seminggu lepas tu pregnant.. Hari jumaat ni baru nk p scan sebab scan kad klinik rosak kne tumpang klinik laen..

2 Các câu trả lời

Nurse kira ikut LMP nanti tunggu scan baru dapat umur kandungan yg betul. Klau normal period, seminggu lepas period kering akan jadi ovulasi. Masa ovulasi tu la berlaku persenyawaan jd memang kiraan mcm tu..

4y trước

Ol tq

sama dgn sy...last period hari pertama 4/02.... 16/03 check upt terang da...sy pn 9 weeks...due bln NOV juga...

4y trước

Wahh tahniah