Macam mana nak tahu rasa first kick baby?

Hi ibu. Macam mana kita nak tahu itu adalah rasa kick or baby kita gerak? Sebab ni first baby. Sometimes tengah baring diam tiba tiba rasa mcm pelik. Dont know how to describe rasa tu. Cuma bila tengah diam nnt perut rasa pelik. Bila cuba rasa letak tapak tangan kat perut takde apa pulak. Maybe too early nak rasa sebab baru 16w. Cuma curious 😂 #1stimemom #mommybuntu

1 Trả lời

Minggu 18 to 20. Ada some moms sampai minggu 25. Baca di sini info https://my.theasianparent.com/gerakan-janin-dalam-kandungan