Kerja Rumah Untuk Si Kecil

Hi ibu-ibu! Tidak tahu macam mana nak urus kerja rumah dengan cepat? Haa, ini lah masanya untuk ajar anak anda bantu tugasan di rumah? Mana aktiviti di bawah yang si kecil anda selalu lakukan? Jom kongsi di ruangan komen!

Kerja Rumah Untuk Si Kecil
46 Các câu trả lời

Ank2 sya biasa nya mainan drang akn kemas sndiri,, skrang drang rajin tlong sya mnyapu smpah

Alhamdullilah... 7tahun, dh pandai basuh pinggan, buang sampah, sapu rumah. 👧😘

Semua kecuali sidai baju dan cuci.. Ank blm cukup tggi nk guna mesin dan jemur kain

Anak sye nk masuk 10bln.. alhamdulillah dah pndai wat sepah mainan dlm rumah 😂

Setakat ni takde kerja rumah lagi untuk si kecil. Baru umur 6 bulan 🤭✌🏻

.. kerja si kecil ku tido, makan, rehat, main2 .. sbab si kecil ku bru 6 months.. hehe

4y trước

Hehehe, nanti dah besar dah boleh jadi assistant

especially time sekarang ni, boleh involve them in house activities 👍🏼

Tunggu si kecil ummi ni besar boleh tolong ummi. Sekarang baru 4 months 11 days.

4y trước

Mudah-mudahan. Semoga si kecil ummi membesar dengan sihat, bijak dan dilindungi daripada sebarang penyakit 😍

Saya biasakan anak mengemas, buang sampah dan basuh pinggan dahulu

Selalu jgk suruh ank2 buat keja rumah walaupun lelaki..