Berus gigi sesuai untuk ibu mengandung

Bila mengandung gusi jadi amat sensitif. Kalau berus kuat akan berdarah. Penting guna berus gigi yang lembut untuk elakkan dari gusi berdarah.

3 Các câu trả lời

Jangan pakai yang Hard or Medium. If boleh pakai Soft or extra Soft. cause hard, sangat keras dan akan melukakan gusi. ini pengalaman saya selama mengendalikan patient.

saya pakai glister amway... besttttt ..saya agent amway.. ni tiktok sy az hani physiotherapist

Noted