Trimester

Ibu ibu sy nak tanya normal ke sakit kelegkang sukar berjalan. Ibu sy kata kalau nak bersalin sakit kat belakang. Kandungan sulung

2 Các câu trả lời

Baby makin membesar, kepala pulk dh dkt bwah. Extra pressure dkt bwah. Sy jln 5 min pun dh terasa. Paling max 15min je bolh jln. Sblum ni 30min pun ok. Smua kne cut in half. Nk tdur peluk bntal di celah peha. Nk tkr posisi, squeeze bntal wktu pusing.

normal sis. baby makin membesar. tu yang pregnant mommy ni kadang jalan macam penguin orang kata.