Sakit punggung lepas bersalin

Alhamdulillah semalam jumaat 11/11 saya dah selamat bersalin normal anak first. Tapi ada tak ibu ibu kat sini, lepas bersalin sakit punggung? Nak duduk sakit punggung bahagian belakang. Tanya nurse dengan doc, depa cakap normal sebab meneran teruk sangat. Tapi bila tanya pengalaman kawan kawan, takde pulak yang sakit punggung. Ibu ibu ada tak yang sama dengan saya?

1 Trả lời

normal je.. awak pun baru je lagi.. lpas bersalin mmang badan habis sakit semua itu normal.. nt berurutlh..nt lpas2 habis pantang inshaAllah hilang