jumper dan walker

hi ibu ibu smua nak tanya pengunaan walker atau jumper bermula daru umur brapa ye? skg bby 4 month

1 Trả lời

tunggu badan anak kuat sikit. kalau sis xde kepentingan guna walker, better jangan lagi. bagi anak kuat dulu meneroka. saya beli walker time anak dah 8 bulan. sebab jenuh nk mengutip hehe. tapi letak kejap2 je, time saya buat kerja. waktu kecik, saya byk bgi dia explore the environment dulu. belajar meniarap, tummy time etc