Hari makin dekat ke tu ibu🤰😰

Jom ambil tahu jenis-jenis air ketuban ☝️ Setiap warna ada maksudnya ya🧏 Siapkan diri anda dengan ilmu-ilmu yang patut ya mommies🥰 Jangan lupa bagitau orang sebelah juga ya😉 *𝐍𝐎𝐓𝐀 : 𝐋𝐈𝐊𝐄 𝐏𝐎𝐒𝐓 & 𝐒𝐈𝐌𝐏𝐀𝐍 𝐏𝐎𝐒𝐓 𝐈𝐍𝐈 untuk rujukan masa hadapan

Hari makin dekat ke tu ibu🤰😰
17 Các câu trả lời

sebut pasal air ketuban, saya kena tegur nurse sebab dia kata saya kencing X pandai nak panggil dia... saya rasa xda air kencing saya keluar semasa contraction berlaku... trauma nak bersalin di sgh... rasa macam kasar pula nurse² yang ada disitu

3y trước

sy pun penah kena...nurse tgh tdo kt meja masa sy bgtaw air ketuban sy pecah...dia x percaya...pdhal kain sy basah lencun...sy siap tunjuk pad menitik air lg...

macam Mana nak Tau warna air ketuban? Masa bersalin ke baru nmpak?

4y trước

tak puan. Ada yang air ketuban ni keluar sebelum bersalin. dia macam air kencing cuma mengalir tanpa henti. tu lah air ketuban☺️

👍🏻👍🏻👍🏻

kuning.. syukur normal

kuning . normal

Yes

👍👍👍

👍🏼

Kuning