Doakan anak saye

Ibu ibu semua Tolong doakan anak saye baru lahir Kene jangkitan kuman kat paru-paru dan otak..baby tengah kritikal 😭😭....semoga diberi kesembuhan tuk anak saye 🤲🤲......

35 Các câu trả lời

semoga Allah kurniakan kesembuhan buat anak puan & semoga dipanjangkan umur sihat wal'afiat🤲

3y trước

Amin Ya Allah 🤲.... terimakasih sis 💓

semoga baby awak diberikan kesembuhan serta dipermudahkan semua urusan amiin ya rabbb ya rabbb

2y trước

sama samaa

Ya Allah. Semoga dipermudahkan segalanya sis. Semoga baby cepat sembuh. Sihat dan kuat. ❤️

3y trước

Amin Ya Allah 🤲.... terimakasih Puan dh doakan anak saye 💓

Syafakallah semoga Allah memberi kesembuhan dan semoga dipermudahkan urusan puan

3y trước

Amin Ya Allah...🤲 terimakasih Puan😍

semoga berkat bulan ramadan allah beri kesembuhan kepada anak puan. aaaminn

3y trước

Amin Ya Rabbal Alamin 🤲 terimakasih Puan 😘

Semogaa diberikan kesembuhan dan dipermudahkan semuaa nyaa .. amin …

3y trước

Amin Ya Allah 🤲 terimakasih sis 💓

Semoga baby diberi kesembuhan aminn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️

3y trước

Amin Ya Rabbal Alamin 🤲... terimakasih sis doakan anak saye 😘

Allahu, semoga baby sihat dan dijauhi dari penyakit berbahaya

semoga diberi kesembuhan buat anak Puan.. amiin ya rabb..

3y trước

Amin Amin Ya Allah 🤲.... terimakasih Puan 😘

semoge bayi puan cepat sembuh ye . inshaAllah baby kuat

3y trước

Amin Ya Rabbal Alamin 🤲..... terimakasih Puan...