Doakan ayden

Just nk minta mommys semua doakan anak saya, muhammad ayden zafrel (2m). Kene warded sbb jangkitan paru paru 😞

2 Các câu trả lời

sma masalah dgn ank sy. lepas lahir terus kena tahan smpai sebulan bru ok n blh balik. sy doakn semoga baby awk cepat sihat & dipermudahkan segala urusan.ibu kena kuat ya..

semoga Allah angkat segala penyakit pd bb Ayden zafrel dan d berikan kesihatan y baik.. dlm lindungan Allah dan jd ank y soleh pd ibu ayah