Vaccine BF Question

Hello ibu ibu sekalian, Ada tak sesiapa yang dah amik vaccine especially yang breastfeeding mommies? Ada apa-apa simptom selepas daripada tu? #ingintahu #bantusharing #sharingtocaring #sharingtogether Update: 17July2021(Sabtu) (Ibu) - Light headache - Muntah angin - Lenguh (tempat cucuk) (Anak) - Meragam tahap max - Cirit-birit - Tidur siang hampir 6jam - Demam 38.0° (dah ke hukm) - Nursing strike (test sendiri susu, payau. Sebelum ni manis) Last 7days😢

3 Các câu trả lời

sy kena cucuk pd 15/7. Alhamdulillah takde rasa apa2. Anak2 pun ok juga.