Vaccine BF Question

Hello ibu ibu sekalian, Ada tak sesiapa yang dah amik vaccine especially yang breastfeeding mommies? Ada apa-apa simptom selepas daripada tu? #ingintahu #bantusharing #sharingtocaring #sharingtogether Update: 17July2021(Sabtu) (Ibu) - Light headache - Muntah angin - Lenguh (tempat cucuk) (Anak) - Meragam tahap max - Cirit-birit - Tidur siang hampir 6jam - Demam 38.0° (dah ke hukm) - Nursing strike (test sendiri susu, payau. Sebelum ni manis) Last 7days😢

3 Các câu trả lời

hehe, samalah, sy 10/7 aritu, bf and dpt pfizer, lenguh dan pening sikit, rasa dia lebih kurang kena cucuk kancing gigi time mngandung tu jek..baby mnyusu pun okay jek..

Sy 13hb cucuk kancing gigi peh rasa beb masuk ubat tu,, 17hb cucuk pfizer,, alhamdulillah cucuk vaksin x rasa lgsg,, ttbe2 da siap,, tp lpastu lenguh la 2,3 hari

sy kena cucuk pd 15/7. Alhamdulillah takde rasa apa2. Anak2 pun ok juga.