Siapa pernah bersalin di hospital Kajang?

Hi ibu ibu. Nak tanya siapa pernah bersalin di hospital kajang.? Boleh share pengalaman korang. Saya bakal melahirkan anak pertama. Hati risau memikirkan

4 Các câu trả lời

sy anak pertama di hosp kajang. doc n nurse baik sgt2. yg penting klu kita sakit or nak pape minta lek lok. rasa mcm mak yg jaga pon ye. dipapah dipakaikan baju. terima kasih nurse hosp kajang

Saya baru je bersalin hari tu 2/4 mmg suami x blh masuk waktu PKP ni tapi alhamdulilah layanan nurses n doctor okay je😊

4y trước

Makaseee kk بَارَكَ اللَّهُ لَكَ فِي الْمَوْهُوبِ لَكَ، وَ شَكَرْتَ الْوَاهِبَ، وَبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Semoga Allah memberkahi-mu atas pemberiannya kepadamu, engkau layak bersyukur, (semoga) anakmu cepat dewasa dan engkau diberi rezki berupa baktinya kepadamu“. Aamiin... 💐💐💐

Actually semua hospital govt tu memang bagus lah. Saya bersalin kat PPUM okay je. Tapi nurse garang sikit. 😅

Saya..bln dec thn lps..tu yg terbaru lah.. emergency c zer..ok je lyanan nurse ngn doc..ramah..