Pacifier

Hi ibu ibu, nak tanya, pemberian puting/pacifier kepada baby sesuai diberi start umur berapa? Kalau baru sebulan sesuai ka?

2 Các câu trả lời

Hurm .xsure la sis..mcm sy dr bby lahir smpai umo dh setahun xpnh pkai pacifier...pnh try bg ms g kk sbb tkut dia.dahaga ke.klu trlmbt bg susu tkut nangis.....tp tgk2..dia tenangkn diri dia lg suka isap jari..

pacifier ada kebaikkan dan keburukkan, better takyah ajar, if betul2 baby memerlukan pacifier baru bagi