persediaan bersalin

hi ibu ibu, nak tanya macam mana ibu ibu shave vagina bagi clear ye sebelum bersalin? terhalang perut

5 Các câu trả lời

Sy duduk mencangkung je sis.. Sy shave sdri.. Ataupon sis duduk je kt jamban duduk tuu, shave laa slow2.. Ini pengalaman sy laaa.. Hehehe 🤗

Saya beli satu cermin kecik. Suami tolong pegangkan cermin tu sambil saya shave. Nak senang minta tolong suami yang shave kan.

suami tolong guna mesin je lagi sng ...cukur sendiri x nmpk apa hahahah payah letih

yg tanya ni laki ke pompuan?

Suami tolong shave kan🤭