Susu ibu mengandung

Hi ibu ibu mengandung , nak tanya susu ni okay ke ? ada yang pernah try boleh bagi feedback tak ? ☺️

Susu ibu mengandung
3 Các câu trả lời

sekarang saya nak masuk tin ke-2 dah sy minum Similac Mom. Saya minum susu ni untuk ikhtiar naikkan hb sbb hb sy drop sangat2 masa tu. 4 hari pertama saya minum susu ni, kentut2 bau busuk sangat sampai sy pun pening bau.😷💆‍♀ ( Maaf ya kalau tak senonoh). Mungkin sbb sy memang ada alahan dgn gula tambahan yg ada dlm susu ni. Lepas tu serasi dah. HB pun naik sikit2, BSP test for GDM on diet controlled pun cun. Dan sembelit pun kurang. Sy pun ada tanya doc psl susu ni sbb sy ragu2 sbb susu ni soy based. Saya klu boleh nak elakkan soya sbb keluarga saya ada sejarah kanser. Doc kata bukannya sy minum satu tong pun. 😂 Saya minum susu ni waktu sarapan pagi , petang saya minum susu kambing no sugar less carbohidrat (brand DKE). Asalnya sy mmg minum susu kambing no sugar. 😊

xpernah minum..dlu anak first, minum susu goodday, everyday, dutch lady, susu kambing asli..anak lahir pun tulangnya kuat ma sya Allah. alhamdulillah. pregnant kedua, xleh minum susu pulakkkk..terpksa makan ostenutrix. dah 7bulan baru blleh minum susu.. alhamdulillah..

sy dah minum tp xabis ..sbb setiap kali minum similac mesti xabis