Anggota Badan Untuk Dicium!

Hi ibu-ibu kesayangan! Anda suka cium si comel anda di bahagian mana? Geramkan bila si kecil dah mandi rasa nak gomol je! ? Kongsi dengan kami dan pengguna lain bahagian anggota badan yang ibu-ibu gemar cium buat si kecil di ruangan komen!

Anggota Badan Untuk Dicium!
475 Các câu trả lời

Pipi, mulut, hidung, dahi... Pendek kate baby nie semua comel...

semua skali..lg2 bila cium dagu dn leher dia,mngekek suka..😂

semua suka cium dri kepala smpy kaki tp plg suka usik perut dia

Saya suka cium baby saya dekat pipi gebu, lengan, kaki & perut.

pipi,puyut... semualhhh.. di tengkuk part pling bestt hihi

Belum ada baby lagi tapi nak cium semuaaaa! 😍😍😍

Semua tempat nak cium. Bau masam2 Baby y sangat sedap.

semua tu..tmbh lg kt dahi..belakng tengkuk die..hehe

pipi pau🤭🤭tp semua la kl dh geram sgt😂😂

Semua paling fav pipi , dahi , kaki and tangan 😘