Anggota Badan Untuk Dicium!

Hi ibu-ibu kesayangan! Anda suka cium si comel anda di bahagian mana? Geramkan bila si kecil dah mandi rasa nak gomol je! ? Kongsi dengan kami dan pengguna lain bahagian anggota badan yang ibu-ibu gemar cium buat si kecil di ruangan komen!

Anggota Badan Untuk Dicium!
475 Các câu trả lời

hehe..suke gomol n cium smuanya..hehe..smbil tu buat bnyi dkt perut dia..hehehe..dia nye gelak blh jd nonstop..😂😂😂😂tu bila dh tidur rs rindu nk menyakat..hehehe..😆😆😆😂😂😂

Kaki dengan lengan suka gigit. Perut & leher suka cium. Hidung & pipi tu suka picit. Geramm sangat. Lepas mandi ke tengah masam ke suka sangat cium dia. 🥰🥰🥰

4y trước

Senang cerita semua lah hehehe bukan setakat cium je picit sekali ye 😍

Semua part. Lepastu dah geram sgt, gigit je. Sampai nangis. Haaaaaa 🤪 pujuk nenen, sambil2, cium gigit kaki tgn lagi 😫😝

3y trước

paling suka pipi dgn hidung

Semua kecuali kaki sbb ada pantang larang kata org tua2 tak boleh cium kaki nnti dia mls nk jalan asyik nk minta dukung jer😂

Sy suke cium masa dia belum mandi..bau masham2 tu..sedap..hahaaa...suke cium dahi, belakang tengkuk dgn kaki..🥰🥰🥰

Bese pipi n tangan la.. tp kekdg suke cium kat leher die yg masam tu.. suke bau masam bile die dah berpeluh tu..huhuhu😂

smue trmasuk tapak kaki....tpi pling suke belakang kpla sbb bau masam peluh....😂 mkin masam makin rse nk cium.....🤣

Saya suka cium semua tempat! Perut tu kalau boleh nak gomol sentiasa eeee geram betul lagi lagi kalau lepas mandi 😍

pipi dahi tangan..tp paling suke cium leher asyam dia..asyam2 sedap🥰😂😝 pastu dagu😘😘 tiak..hahahah

Semua sekali nk cium😘 part yg best bila gomol2 pipi n cium dagu diaa.. mcm syok sgt muka tuuu ahaiii😍