Teringin steamboat

Steamboat and Grill boleh makan ke 37minggu pregnant? Teringin sangat sebelum bersalin ni

10 Các câu trả lời

sy mse pregnant 2 3minggu sy makan bbq town. siap celup dgn telur mentah yaaa daging tu🤣 confident betulsss. udang sotong half cooked.. time tu tk tau tgh pregnant. alhamdulillah sebaik baby tk apa2, sbb kandungan masih baru.. mcm2 boleh jadi. lpstu taubat dhh tk mau makan lgi dahh benda2 mentah ni. kalau sis nak boleh je, sy ade je makan steamboat time prgnant trimester 2 3. cuma daging semua tu kene betul2 masak.

klu teringin tu boleh la buat rasa2 .lagipon bukan nak melantak banyak pon.pastikan masak tu betul2 takut mentah satgy jadi apa2 pulak dah nak dekat due dah tu

boleh mummy. pastikan masak betul2 taw. slmt mkn heheh. gi mkn cpt kang dh terberanak x sempat dah. awak dh cukup bulan dah tu 🥰🥰🤭🤭

sy masa ank slung sy makan je, esk pagi tu pecah ketuban😂 puas hati blh makan

masak elok blh je, tp pilih yg sihat la bkn yg garam tinggi msg tinggi semua

Boleh je sis, as long as makanan tu tak mentah and dimasak betul itu sahajaa😆

makan je sis, xdek ape2 pun unless u allergic seafood etc.

Blh je awak.mkn ja.. Esk pantang tkleh mkn

boleh🥰

boleh.