Tisu basah

Ibu guna tisu basah bersihkan punggung bayi smpai baby umur brape yer??

17 Các câu trả lời

ikut keselesaan dan kemudahan masing². kalau awak rasa dah ready untuk berulang basuh, lahir² pun dah boleh

klau ada sumber air,elok guna air.. kena cari fatwa bab bersihkan najis baby guna tisu basah.

saya guna awal2 je. bila anak dah senang nak cuci dia dengan air mmg guna air terus je

guna sekejap sahaja awak. masa baby below sebulan. lepas tu basuh dgn air paip biasa

Saya guna masa pantang tapi tu pun lap tisu pastu basuh guna air. Dua kali kerja

sy guna smpai ank 6 Bulan. lpastu dah bsuh kt sinki..

guna kejap je..sebulan mcmtu..