Apa panggilan yang anda impikan?

Hi ibu ayah semua🥰 Mesti tak sabar kan rasanya nak berjumpa dengan si comel kita👶 Jom kongsikan apa nama panggilan yang anda impikan anak anda panggil anda dan pasangan nanti😘

Apa panggilan yang anda impikan?
773 Các câu trả lời

dari dulu berangan nak anak2 panggil ibu. Alhamdulilah dpt pangkat dan panggilan ibu.

Ibu n ayah..en suami dh awl2 ckp kt baby cmtu..ms 6 week lagi🤣🤣🤣

saya suka klw ang panggilan mama..tpy anak2 suka panggilan ibu...😅

umi dan papa, wlupun tak match hehehe..biasa mama dgn papa kan😅

Sekarang panggil mama, tpi sya lebih suka klw anak panggil ibu💕

Nak anak panggil ummi abi. Tapi suami requested mummy daddy haha

xpnh terfikir..,lps ade anak mmg auto bahasekan diri ni ibu..

nak anak panggil mama papa.. tp dh lahir jd ummi abi.. haha

ibu abah semoga kami dikurniakan zuriat xlama lagi aamin.

dulu teringin sgt anak pngil mumy dady..tapi x lekat😂