Tips bukaan cepat

Hi ibu, ada sesiapa nak kongsi tak pengalaman bukaan cepat? Haha so far saya buat berjalan 1 jam, jalan itik & minum milo + marjerin. Dah rasa senak senak dkt bawah & kerap rasa sakit blkg dan sakit pinggang. Ada tak ibu ibu yang ada pengalaman lain? Jom share! I’m 37weeks now 💗

1 Trả lời

saya time 37w tu saya mnom air pure kelapa saja smggu elok msuk 38w da skit n tros bersalin. masa sama saya kerap jalan je la.