36 minggu bukaan 2cm

Hi momies, saya nak tanya. Sekarang saya 36minggu 2hari. Jalan dah buka 2cm. Perlu ka saya tunggu dia buka sendiri. Atau buat senaman bagi bukaan cepat? so far takda rasa sakit apa. Sakit pinggang pun on off ja. #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

2cm, 1st progress mmg lama lagi nak menunggu... berusahala sis.. melainkan sis ada contraction yg bgs. Contraction palsu tu penting,,, sbb dia prepare bdn kita utk bersalin.

Bagus buat senaman lagi